fbpx

TRÄNA MED OSS

Vi har något för alla som vill röra på sig i utomhusmiljö. Vi tränar dig som vill komma igång och hitta en rolig träningsform, dig som vill ta träningen till nästa nivå & dig som vill ha skräddarsydda program individuellt. Alla våra tränare är utbildade personliga tränare och tränar aldrig själva med. Vi finns där för DIG och anpassar övningar efter deltagarna på plats.

Vi erbjuder bootcamps för dig som är nybörjare, 55+, nyblivna mammor, löpare och mycket mycket mer.

ALLA ÄR VÄLKOMNA TILL OSS

.


WEIGHT TRAINER

Vårt unika program som hittills hjälp över 100 personer att komma in i sunda vanor. Ett tremånadersprogram som ger dig kunskap om hur du ska träna, vad du ska äta och hur du ska leva för att må bra.

Här får du hjälp att få bort dina onödiga kilon på ett snabbt, säkert och hållbart sätt. Det kan verka klyschigt men här har du programmet där du köper ett längre, sundare & piggare liv.

Vår Coach Helena Lamotte kommer följa dig på DIN RESA mot ett friskare och sundare liv.

FOODBOX & FOODBOXCHALLENGE

Det är insidan som räknas. Här har du kanske världens enklaste måltider som trimmar formen, näringsboostar din kropp men framförallt ger dig resultat. Lägg din beställning veckovis och hämta upp hos oss.

Vill du se resultat och vad foodbox kan göra för dig? Gå med i en Foodboxchallenge där du får fri träning och foodbox för 4 veckor. Du får även recept & kokbok:)

Resultaten på insidan mäts med vår inbody 270 våg. Med fyra veckors foodboxchallenge vågar vi lova resultat!

OKTOBER DEALEN


KROPPSANALYS

Om oss

Vi på *kontoret*, Cilla och Josefine, finns här för frågor, funderingar, lösningar, samarbeten & feedback.

Tveka inte att höra av er

Kontakta oss

nasetbootcamp@gmail.com

0732609827

Vägbesrivning

Vårt kontor hittar ni på Tremansvägen 18 i Höllviken. Våra träningspass är på noga utvalda ställen runt om nere på Näset.

%d