fbpx

INOMHUS- STUDION

Nu har vi äntligen fått nycklarna till vår egna studio. Vi är i full gång med att göra det så hemtrevligt som möjligt. 24 januari drar, förhoppningsvis vår inomhusverksamhet igång. Här kan du nu gå på yoga av olika slag samt corecamp, mindfulness & coachning. Weight trainer möten och workshops finns här också plats för. Du kommer även kunna köpa personlig träning inomhus nu!

Skanörs Naprapatiska har flyttat in och är igång med sina behandlingar.

Kom förbi och säg hej, kaffet står alltid på. Om inte så sätter vi på:)

YOGA SMALLGROUP

Vi kommer erbjuda yoga både morgon, lunch och kvällstider.

Ett yogapass innehållande andningsteknik, styrka, rörlighet med en extra boost till ditt inre.

Yogainstruktör: Cilla Johansson

GRAVIDYOGA SMALLGROUP

Här välkomnar gravida för en härlig yogastund för dig och ditt barn. Vi anpassar övningar och andningstekniker för att förbereda kropp och sinne för en förlossning.

Yogainstruktör: Malin Fors

MAMA-BABY YOGA SMALLGROUP

Stillsam och inkännande yoga för nyblivna mammor med fokus på att stärka kroppen inifrån och ut. Du anpassar passet efter din kropp och bebis behov. Alla möjliga bebisljud och sinnesträmningar välkomnas. Vi avslutar varje yogapass med en mysig meditation. Ingen förkunskap krävs. Välkomna precis som ni är!

Yogainstruktör: Malin Fors

CORECAMP SMALLGROUP

En stark core är grunden till en stark funktionell kropp. Här lär du dig hitta kontakten med din bål och träna upp din styrka inifrån och ut med coreövningar i många olika variationer.

PT: Josefine Ahlgren

BOOTYCAMP SMALLGROUP

Här strävar vi efter en brännande härlig känsla i kroppens största muskel, rumpan! Vi lär oss hur vi får kontakt med sätesmuskeln men också hur vi kan slappna av och stretcha den. Hur härligt?

PT: Josefine Ahlgren

MINDFULNESS KURS

Stanna tiden, uppmärksamma dig själv och var ”Här och nu”.Under 8 veckor kommer vi lära oss om mindfulness, applicera det i vår vardag och uppleva alla fördelar. Kanske kan jag få dig att välja den längsta kön på Ica, hur skulle det kännas? 10 minuters mindfulness skulle kunna spara extremt mycket av din tid, göra dig mer effektiv och fokuserad och samtidigt minska din stress. Häftigt!eller hur?

Mindfulnessinstruktör: Cilla Johansson

FÖRETAGSKICKEN

Samla ditt team och låt oss ta hand om er!

Förslagsvis startar ni dagen hos oss med en kopp kaffe för att sen ta en promenad längst havet med utrymme för lite snack. Sen väljer ni själva en aktivitet som passar ert team, utomhusträning, yoga, mindfulness eller löpning. Frukost eller lunch? Sen får ni tillgång till lokalen för workshop!

%d bloggare gillar detta: