TEAMET

VI SÖKER ALLTID NYA PERSONLIGA TRÄNARE

HOS OSS GER VI DIG MÖJLIGHETEN ATT SKAPA DINA EGNA DRÖMMAR, VI SER INGA HINDER UTAN TAR OSS TILLSAMMANS UPP. VI ÄR ETT RIKTIGT DREAMTEAM.

ALLA TRÄNARE PÅ NÄSET BOOTCAMP ÄR UTBILDADE PERSONLIGA TRÄNARE.

VEM ÄR VI?


JOSEFINE AHLGREN

En tjej med fler timmar på dygnet än de flesta. Trots fyra barn och ägare av Näset Bootcamp springer hon fortare & längre än de flesta. Älskar tävlingar och ser svart om hon förlorar. Tillsammans med Cilla skapar hon allt som går att skapa. Vi är orädda och tänker oftast utanför boxen.


HELENA LAMOTTE

Här har ni en tjej med förmågan att få alla i omgivningen att bli på gott humör. När man tränar på Helenas pass blir man glad och fylld med energi som varar hela veckan. Tillsammans med Mikaela har hon hand om alla våra mammor.

Helena har även ansvar för våra Weight Trainer program där hon inspirerar och motiverar deltagare till en ny hälsosam livstil. Hon har fått över 100 deltagare att gå ner till en hälsosam vikt & i balans med träning och njutning i livet.

På Helenas pass vet man aldrig vad som väntar trots att hon skapat fler än 1500 pass.

Testa själv så får du se!


SUSANN NYLANDER

Om man skulle haft hälften av Susannes energi skulle livet vara på topp. Denna duracellkanin överraskar gång på gång och får vilken soffpotatis som helst att älska löpspåret. Susann tränar även många personer individuellt hemma hos dem. Vårt så kallade ”PT- hemma hos”.

När Susann inte tränar andra så ser man henne överallt springa runt, med eller utan viktväst. Hon har förstått vikten av bra kondition! Våga testa hennes puls- och löppass!


MARIE WALLENRODD

Älskar balans i livet såsom träning och god mat, springa intervaller och slappa på soffan, crossfit och yoga! Marie är även utbildad yogainstruktör.

Spenderar mycket tid ute i naturen med familj och hund – anser att vardagsmotion är jätteviktigt och försöker att gå minst 10 000 steg om dagen året om. Har sprungit en hel del och även tränat crossfit sedan 2012 då en skada tillfälligt satte stopp för löpningen. Tränar mestadels hemma och utomhus nuförtiden och får planera smart då småbarn finns med i vardagspusslet. 

På mina träningspass hittar man mycket crossfit-inspirerad träning och funktionell rörlighetsträning. Den bästa träningen är den som blir av och man kan alltid anpassa träningen för ALLA!

CILLA JOHANSSON

Älskar utmaningar och vill helst ha flera bollar i luften än vad som kanske är rimligt. Tillsammans med Josefine sitter hon på kontoret och lägger ner sin själ att få Näset bootcamp att bli bästa & största träningen på Näset. Det är omöjligt att säga att någonting i framtiden är omöjligt!


MIKAELA FRÖJDH

Jag är – envis, störigt pedant och positiv.Jag älskar – min familj, struktur och choklad. Jag blir glad av – träning, matlagning och mina egna skämt. Jag är sällan – arg, nöjd eller sugen på chips. Jag trivs bäst – hemma, på stranden eller i skidbacken. Jag önskar mig – att dygnet hade mer än 24h, mer rörelse åt folket och rakt hår. 
Helst tränar jag ensam hemma i min lilla skrubb, ute i friska luften eller i löpspåret med min man som hare.
Mina pass är strukturerade och bjuder på en rejäl dos styrka och uthållighet i kombination med flås, pust, stånk och stön. Jag lägger stor vikt på rätt teknik och vill hjälpa dig att utvecklas. Mitt mål är att du ska lämna passet trött som en urvriden disktrasa och samtidigt fylld med energi.


NILLA WALTHER

Jag älskar att vindsurfa, klättra högt, sova länge och att rida, helst galoppera jättefort i skogen. Jag vill lära mig meditera, blir nästan aldrig sjuk och älskar farmors lasagne.

Mina bästa idéer får jag alltid i löpspåret och dom använder jag bland annat för att planera träningspass där du ska få ut maximalt av vår tid tillsammans. På mina pass kan du annars förvänta dig fart, fläkt & fullt fokus på rätt teknik och såklart glada heja-rop.


ISABELLA THISELL

Här har vi Isabella som är under pågående utbildning till Personlig Tränare.

Henne kommer ni kanske träffa på något pass framöver. Då kan ni förvänta er extra ögon, extra pepp och hon kommer definitivt se om ni fuskar därute:)

En positiv, trygg tjej full med energi!

ALICE ANDRÉN

Vi har mycket att tacka denna PT för. Hon var med och grundade hela Näset bootcamp och har också tagit konceptet vidare och startat Malta Bootcamp. Hon är proffs på gravid & mammaträning och får alla deltagare att inse att kroppsvikten är det bästa redskapet vi har.


GUSTAF HÅKANSSON

Vår trygga björnkille som alltid har koll på läget. Gustaf har många års erfarenhet inom personlig träning och alla hans klienter får resultat de inte vågat drömma om.

Styrka, teknik och flås är det som gäller för att få resultat.

På Gustafs pass finns det alltid en överraskning på slutet där det handlar om att gå utanför det som är bekvämt. Det är då resultaten kommer.

”Träning har så länge jag minns varit, och är ännu idag, en hörnsten i mitt liv och mitt identitetsskapande. Jag har varit elitsatsande i simning och i kanot. Jag har även tävlat i Athletic Fitness.” 


IDA BRANTBERG

Här ser ni en PT med extra bra koll på kroppen. Hon har även en sjukgymnastutbildning med sig i bagaget. Ida älskar teknik och håller koll på den senaste forskningen.

Hon är lugn och trygg och hennes röst får alla att ta i mer än vad man tror att man klarar av!

Ida är fylld med energi, kunskap & bjuder också på härlig stämning. Håll utkik efter Idas pass, dessa vill du inte missa.


TINA KARLSSON

Här har vi en tjej som bott utomlands de senaste åren och tillsammans med Alice Andrén drivit Malta Bootcamp.

Från början var det ridsporten som fångade hennes stora intresse men nu på senare dar är det främst löpning som står i träningskalendern

Tina är en tjej som älskar att utmana maxpulsen och på hennes pass är det fram med pannbenet som gäller, för här ger man inte upp!


Varför du kommer att älska oss

Vi tänker inte som andra, vi tänker på ER. Våra deltagare TRÄNAR och vi tränare ser alltid till att skapa nya utmanande pass som är på tider som våra deltagare önskar.

  • Alltid en utbildad personlig tränare på plats
  • Du kan förvänta dig ett personligt bemötande & vi ser dig
  • Varierande pass som gör att din träning alltid utvecklas
  • Utomhusträning året om
%d bloggare gillar detta: