fbpx

TEAMET

VI SÖKER ALLTID NYA PERSONLIGA TRÄNARE

HOS OSS GER VI DIG MÖJLIGHETEN ATT SKAPA DINA EGNA DRÖMMAR, VI SER INGA HINDER UTAN TAR OSS TILLSAMMANS UPP. VI ÄR ETT RIKTIGT DREAMTEAM.

ALLA TRÄNARE PÅ NÄSET BOOTCAMP ÄR UTBILDADE PERSONLIGA TRÄNARE.

VEM ÄR VI?


JOSEFINE AHLGREN

En tjej med fler timmar på dygnet än de flesta. Trots fyra barn och ägare av Näset Bootcamp springer hon fortare & längre än de flesta. Älskar tävlingar och ser svart om hon förlorar. Tillsammans med Cilla skapar hon allt som går att skapa. Vi är orädda och tänker oftast utanför boxen.


SUSANN NYLANDER

Om man skulle haft hälften av Susannes energi skulle livet vara på topp. Denna duracellkanin överraskar gång på gång och får vilken soffpotatis som helst att älska löpspåret. Susann tränar även många personer individuellt hemma hos dem. Vårt så kallade “PT- hemma hos”.

När Susann inte tränar andra så ser man henne överallt springa runt, med eller utan viktväst. Hon har förstått vikten av bra kondition! Våga testa hennes puls- och löppass!

Susann är även utbildad Weight trainer coach. Håll utkik, det händer alltid mycket spännande kring Susann & redan om några veckor släpper vi nästa nyhet:) Stay tuned…..


ISABELLA THISELL

Här har vi Isabella som är utbildad personlig tränare & kostrådgivare..

Mig kommer ni träffa på lite blandade pass framöver. Jag kommer träffa alla härliga 55+ are minst en gång i veckan.

När ni kommer till mina pass kan ni förvänta er extra ögon, extra pepp och jag kommer definitivt se om ni fuskar därute:)

En positiv, trygg tjej full med energi!

Till hösten hoppas jag kunna erbjuda H.I.T pass kombinerat med core & rörlighet. Vad sägs om det?


CILLA JOHANSSON

Älskar utmaningar och vill helst ha flera bollar i luften än vad som kanske är rimligt. Tillsammans med Josefine sitter hon på kontoret och lägger ner sin själ att få Näset bootcamp att bli bästa & största träningen på Näset. Det är omöjligt att säga att någonting i framtiden är omöjligt!


ANNICA SCHULTZ

Jag vill vara med och skapa något där alla kan ingå. Näset BOOTCAMP är därför ett självklart val efter många år i branschen. Jag drivs av att göra skillnad för andra och vill passa på att ha så kul som möjligt tillsammans under tiden. Energi, humor och en dos utmaning är mina byggstenar i all träning. Som personlig tränare i WeightTrainer livsstilsprogram utmanar jag dig både fysiskt och mentalt eftersom knopp & kropp hör ihopa. Jag kommer alltid påminna dej om att du kan ALLTID mer än du tror. Att älska livet fullt ut påminner mig om att ta vara på alla resurser jag har & möta varje dag med ett öppet soligt barnasinne.

Jag längtar tills vi ses!!


NILLA WALTHER

Jag älskar att vindsurfa, klättra högt, sova länge och att rida, helst galoppera jättefort i skogen. Jag vill lära mig meditera, blir nästan aldrig sjuk och älskar farmors lasagne.

Mina bästa idéer får jag alltid i löpspåret och dom använder jag bland annat för att planera träningspass där du ska få ut maximalt av vår tid tillsammans. På mina pass kan du annars förvänta dig fart, fläkt & fullt fokus på rätt teknik och såklart glada heja-rop.


MARIE WALLENRODD

Älskar balans i livet, träning och god mat, springa intervaller och slappa på soffan, crossfit och yoga! Jag är även utbildad yogainstruktör.

Jag är ute i naturen med familj och hund – anser att vardagsmotion är jätteviktigt. Tränar mest hemma och utomhus och får planera smart då småbarn finns med i vardagspusslet. 

På mina träningspass får du mycket crossfit-inspirerad träning och funktionell rörlighetsträning. Den bästa träningen är den som blir av och man kan alltid anpassa träningen för ALLA!ALICE ANDRÉN

Vi har mycket att tacka denna PT för. Hon var med och grundade hela Näset bootcamp och har också tagit konceptet vidare och startat Malta Bootcamp. Hon är proffs på gravid & mammaträning och får alla deltagare att inse att kroppsvikten är det bästa redskapet vi har.


GUSTAF HÅKANSSON

Vår trygga björnkille som alltid har koll på läget. Gustaf har många års erfarenhet inom personlig träning och alla hans klienter får resultat de inte vågat drömma om.

Styrka, teknik och flås är det som gäller för att få resultat.

På Gustafs pass finns det alltid en överraskning på slutet där det handlar om att gå utanför det som är bekvämt. Det är då resultaten kommer.

“Träning har så länge jag minns varit, och är ännu idag, en hörnsten i mitt liv och mitt identitetsskapande. Jag har varit elitsatsande i simning och i kanot. Jag har även tävlat i Athletic Fitness.” 


IDA BRANTBERG

Här ser ni en PT med extra bra koll på kroppen. Hon har även en sjukgymnastutbildning med sig i bagaget. Ida älskar teknik och håller koll på den senaste forskningen.

Hon är lugn och trygg och hennes röst får alla att ta i mer än vad man tror att man klarar av!

Ida är fylld med energi, kunskap & bjuder också på härlig stämning. Håll utkik efter Idas pass, dessa vill du inte missa.


JOHANNA BERGSTRÖM

Här har ni mig, Johanna som är under pågående utbildning till personlig tränare.

Som professionell mental hälsocoach är stresshantering, den psykiska och fysiska hälsan av stor vikt för att skapa balans i livet som är mentalt hållbar. Jag älskar nyskapande, tuffa och utmanande pass.

På mina pass får ni en coach som ser era individuella behov och utmanar er att göra det lilla extra utifrån era förutsättningar.

Till hösten växlar jag upp ytterligare så följ min resa via mitt instagram och STAY TUNED..


.


Varför du kommer att älska oss

Vi tänker inte som andra, vi tänker på ER. Våra deltagare TRÄNAR och vi tränare ser alltid till att skapa nya utmanande pass som är på tider som våra deltagare önskar.

  • Alltid en utbildad personlig tränare på plats
  • Du kan förvänta dig ett personligt bemötande & vi ser dig
  • Varierande pass som gör att din träning alltid utvecklas
  • Utomhusträning året om
%d bloggare gillar detta: